Etiket

2020 kış modası

Yazılar

Geçmişi sık sık yad eden moda sektöründe bu kez İspanyol paça pantolonlar var. 70’lerin vazgeçilmez trendi olan bu model, ara ara yine tercih edilse de artık yüksek bel olarak yükselişe geçti. Hal böyle olunca hem daha fit bir görüntü sağlıyor hem de rahatlığına laf ettirmiyor. İspanyol paça pantolon alternatiflerini araştırıyorsanız siz de önerilerimize göz atabilirsiniz:

Gizia marka pantolonun paçasındaki ekose desen detayı, ispanyol paçayı bir kez daha sevdiriyor.
Mevsimlik triko ve kazaklarla rahatlıkla kombin yapabileceğiniz bu model Oxxo marka olup, öndeki fermuar ve cep detayı ile kendini gösteriyor.
Şık gömleklerinizle uyum içerisinde kullanabileceğiniz lacivert ispanyol paça pantolon Massimo Dutti markasına ait.
Yüksek bel ispanyol paçaları, bu yıl crop top parçalar veya büstiyerlerle kullanmak çok popüler. Üstelik, üzerine istenilen uzunlukta mont ve parkalar ile kullanmak serbest.
Düz taban ayakkabılarla rahatlıkla taşıyabileceğiniz ispanyol paçalar, fermuarlı spor üstlerle de rahat ve cool bir görünüm sağlayacak.

2020 yılı yeniliklere son sürat devam ederken, siyaha yeni bir rakip olarak görülen kahverengi, moda severlerin dolabına yavaş yavaş yerleşmeye başladı. Kendine has ağırbaşlılığı ve doğallığı ile sevenlerinin sevineceği bir haberimiz var: Kahverengi bu kış herkesin gözdesi olmaya geliyor!

Her renk ile iyi anlaşamayan kahverenginin birlikte giyildiğinde göz alıcılığını arttırdığı bazı sıkı dostları var. İşte kahverengiyi sevdiren stil önerileri:

Kahverenginin her tonuyla sarıyı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sarı, kahverenginin adeta ruh ikizi olabilir!
Sütlü kahve tonları ile kahve-siyah rekabetini kırarak, muhteşem bir ikili yaratabilirsiniz!
Kahverenginin ister açık olsun, ister koyu her tonuyla krem rengini seçmekte özgürsünüz. Yakışmama ihtimalini unutun!
Siyah ve kahverengiyi birlikte kullanırken, kahverenginin daha açık tonlarını seçmek daha yumuşak bir tonlamayı sağlayacaktır.

Ağaç gövdelerinin, toprağın ve doğanın rengi kahverengi sonbahara bu denli yakışırken, dolaplarda da hak ettiği değeri göreceğe benziyor. Üstelik pek çok tonu ile de herkesin kalbini fethetmeye hazır! Sizin favori kahverengi tonunuz hangisi?

 

70’lerin asi ve hırçın çocuğu kovboy çizmeleri, 2020 sonbahar-kış sezonunda aramıza geri döndü! Havalı ve cool tarzından ödün vermek istemeyen ancak bir yandan da rahatına düşkün kadınlar için tam bir biçilmiş kaftan olan kovboy çizmeleri için dolabınızda yer açmaya hazır mısınız?

Western etkisini üzerinizde taşımayı seven biriyseniz bu çizmeler tam size göre. Kombin konusunda ise pantolondan şorta, mini elbiseden abiye elbiseye, dahası gelinliğe kadar çeşit çeşit kombin alternatifleri mevcut. Sizin favoriniz hangisi?

Her rengin yakıştığı bu çizmeler bu kışa damgasını vuracak
Uzun çizme sevmeyenler için, kısa ve şık modeller de kendini gösteriyor.