Kategoriler: Kültür Sanat

Hayatı Yeniden Başlat

Çok satan kitaplarına imza atan Yazar Ebru Demirhan, “Hayatı Yeniden Başlat” adlı kitabında insanın hikayesinde yatan sırları anlattı.

Hayatı Yeniden Başlat pek çok kişisel gelişim kitabının aksine size yaşam gurusu edasıyla davranmadan olaylara bilimsel bakış açısı katarak , doğumda ve doğum öncesi kordon bağı ile yaşamımızı yetişkinlik dönemimizde de etkileyen duygu, düşünce, inanç ve davranışların dönüşümünün mümkün olduğunu anlatıyor.

Pek çok çalışma ve meditasyon içeren kitap aynı zamanda bugüne kadar konuşulan ama hiç yazılmayan bir alanda derin bilgiler içeriyor.

Hayatı kendinden doğurmak herkesin hakkıdır, sloganıyla yazılan arka kapak yazısında Yazar;

Her birimizin bir annesi, bir babası ve bir de doğum hikayesi var. Bu hikâye anne rahmine düştüğümüz anda başlıyor, kordon bağı ile devam ediyor ve doğumla tamamlanıyor. Oysa bize çoğunlukla doğumumuzdan sonrası anlatılıyor.

Anne rahmine düştüğüm anın duygusu neydi? Annem varlığımı öğrendiğinde ne hissetti? Babam haberi alınca sevindi mi?Geçim sıkıntısı çektiler mi?İlişkileri nasıldı?Varlığımı herkesten sakladılar mı yoksa davul zurnalarla mı duyurdular?Annem beni kaybetmekten mi korktu yoksa beni düşürmeye mi çalıştı?

Her kendi içinde böyle birçok hikâye barındırıyor. Bu hikâyelerdeki dinamikler bilinçaltımıza kaydoluyor ve ilerleyen yıllarda yaşamla aramızdaki bağı olumlu ya da olumsuz etkileyebiliyor.

Bu kitap, “Hayatım neden böyle?” dediğiniz konuların çözümünü doğum hikayenizde bulabileceğinizi hatırlatmak, negatif doğum kayıtlarından kendinizi ya da çocuklarınızı arındırmanızı desteklemek için yazıldı. Kendi derinlerinizde iyi yolculuklar…

“Bu kitabı yazma amacım, psikolojik ve nörolojik perspektiften bakarak beynimizin çalışma prensiplerini ortaya koymak ve bunlardan kişisel hedeflerimize ulaşmak için nasıl yararlanabileceğimizi açıklamaktır.” sözleriyle açıkladı.

 

womanlogy

"Ayrıcalığın : Kadın Olmak"

Leave a Comment

Önceki yazılar

BLW (Bebeğinizin Kendi Kendine Beslenmesi) Neden Öneriliyor?

Ek gıda konusu bazı anneler için kabus olurken, bazı anneler için ise sorunsuz devam eden…

% gün önce

Atatürk’ü Anlamaya Yarayan 5 Önemli Eser

Bir kahraman, bir centilmen, bir dahi, bir düşünür, bir devrimci... Bitmek bilmeyen, sayısız mükemmel sıfatlara…

% gün önce

Kış Mevsiminde Vücudunuzu Sıcak Tutacak Besinler

Kasım ayının gelmesiyle hava sıcaklıkları yavaş yavaş düşmeye başladı. Meteoroloji uzmanları bu kışın sert geçeceğini…

% gün önce

Flodex’ten Ev İşlerine Aile Katılımını Artıracak 5 Tavsiye

Mutlu aileler her yaştan bireyin evde değer gördüğü, hayattan yeterince doyum alabildiği, görev ve sorumlulukların…

% gün önce

10 Soruda Evcil Hayvanlara Çip Taktırma Zorunluluğu

Evde beslenen evcil hayvanların kayıt altına alınması ve kimliklendirilmesi amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yönetmeliği…

% gün önce

Astrolojide Kariyer Göstergeleri

Doğum haritalarımızda kişiliğimiz, yatkın olduğumuz alanlar, şanslı olduğumuz ve dikkat etmemiz gereken konular ve bizi…

% gün önce