Eğitimci Yazar 'ın anne rahminde geçirilen süreç, anne ile bebek arasındaki kordon bağı ve şeklinin bilinçaltı kayıtları aracılığıyla insan hayatını nasıl etkilediğini anlatan “Hayatı Yeniden Başlat” adlı kitabı çıktı. Ceres Yayınlarından çıkan bu kitap “Hayatım neden böyle? dediğiniz konulara ışık tutacak.

    Çoğu kişi yaşadığı olumsuz durumlar ve isteyip de yaşayamadıklarından dolayı hayatını yeniden başlatmayı diler. Eğitimci Yazar Ebru Demirhan kişinin hayatında ters giden konuların çözümünün doğum hikayesinde bulunabileceğini anlatmak amacıyla bu kitabı hazırladı.

Eğitimci Yazar Ebru Demirhan'ın uzun yıllar üzerinde çalıştığı bilinçaltı araştırmaları ve uyguladığı çözümcü yaklaşımlarını topladığı bu kitabında birlikte sonuç aldığı 40'a yakın gerçek yaşam örneği bulunmaktadır. Okuyucuların kendi yaşamlarındaki sorunlarını tespit ettikten sonra uygulamaları için her bölümün sonunda meditatif çalışmalar da bulunmaktadır.

Hayatta; çözülmeyen maddi sorunlar, mutsuzluk, şifa ihtiyacı, hissi, değersizlik hissi, kilo verememek gibi konuların altında yatan sebep anne rahmi sürecindeki bilinçaltı kayıtları olabilir. Hayatı Yeniden Başlat adlı kitap bir çok soruna ışık tutmakta ve hem sizin hem de çocuklarınızın yaşamlarının arındırılmasına hizmet etmektedir.

Ebru Demirhan kendi kurduğu Yaşam Tasarım Merkezi'nde kuantum danışmanlığı, NLP, evrensel enerji, evrensel şifa teknikleri, dönüşümsel nefes konularında çalışmalarına devam etmekte ve eğitimler vermektedir.

Yazar

"Ayrıcalığın : Kadın Olmak"

Bir Yorum Yaz