Numerolojiye göre Temmuz ayında doğmak yalnızlığın ve kendi yalnızlığının içinde yaşamın sırlarını keşfetmenin, düşünmenin, analitik yaklaşımlarla aklını farklı şekilde kullanmanın, sezgileriyle herkesi anlamanın temsilci olan 7 sayısının ay bazında görülen yüzüdür.  Öyle ki 7 sayısı bilgiyi kullanma, işleme şekliyle tüm sayılardan farklıdır. Ve bu farklılık bir çok alanda kendine bir yer edinmiş olan doğanlarının en belirgin özelliğidir.

Sosyal yönü zayıf olmasına rağmen sezgileri ile herkesi derinden anlayabilen ve sessiz iletişim yöntemlerinin ustası olan bir 7 temsilcisi gibi temmuz ayında doğmak da soğuk, çekingen, içe kapalı ve gizemli izlenimi yaratan bir ses tonuna sahip olmak demektir.

Ama velakin ben de bir temmuzlu olarak, ne kadar soğuk görünürseniz görünün şayet kendinizi rahat hissettiğiniz bir ortamda bulunuyorsanız, konuştuğunuz konuya daha hâkim olur daha emin bilgece ve eğlenceli bir hal alabilirsiniz, diyebilirim. Bu durumda insanlar sizi dinlemekten daha çok hoşlanır, sesinizdeki içtenlikten daha çok etkilenirler. Hatta yüksek hayal gücünüz nedeniyle herhangi bir şeyi masal tadında anlatabilecek bir yeteneğe de sahipsinizdir. Bununla beraber hemen hemen harekete geçmeyen, geçse de tüm detayları ve ayrıntıları kontrol altına almaya çalışan bir 7 gibi aşırı titiz ve mükemmeliyetçi yapınız başkalarıyla konuşurken de önceliğinizdir.

Sakin yapınıza eş uyumlu bir konuşma şekliniz ve alçak naif bir ses seviyeniz vardır. Kişiliğinizle tamamen doğru orantılı olarak siz, yüksek sesten ve yüksek ses içeren ortamlardan da uzak durursunuz. Bazı zamanlar hariç tabi… Sizin de ses tonunuzun yükseldiği zamanlar olur elbet. Bunun nedeni biriktiren saklayan yapınızla ilgilidir. İnsanlar üzerindeki sakinleştirici etkiniz dışında kendinize ait olmayan yükleri de taşıma eğilimi gösterirsiniz ve zaman içerisinde o kadar biriktirip patlamaya hazır bir duruma gelirsiniz ki bu duygusal birikimler siyahla beyaz kadar zıt bir karaktere bürünmenize, hırçınlaşmanıza, o sakin yapınızın yerinde yeller estirmenize neden olur.  Çevrenizin bu zamanlarda sizi anlamadığı aşikâr bir gerçektir. Sizden beklenmeyen bu tepkiler artık sizin hiçbir şeye karşı sabrınızın kalmayışı ve kendi içinizde durumu yaşamış tüketmiş oluşunuzun açığa çıkmasıdır.

 

 

Felsefe , Sanat Ve Gizemli Konular Sizden Sorulur

Felsefeden, sanattan ve gizemli konulardan konuşmayı, bu alanlara olan ilginizden ötürü ayrı bir seversiniz. Genel anlamda sesinizdeki monotonluktan adeta bunalımdaymış hissi uyandırıyor olsanız da ilgi alanlarınızdan bahsederken sesinizdeki o tarif edilemeyen heyecanı saklayamazsınız ve sizi dinleyenler için sizde görülen bu nadir heyecanlı duruma şahit olmak inanılmaz haz vericidir.

Eski Çağların Filozof ve Din Adamları 

Ruhsallık açısından, herhangi bir konuya meraklı ve idealist yaklaşımlarınızla başlayan derinleşebilme özelliğiniz sayesinde diğer tüm sayılardan daha farklısınızdır. Bu nedenle eski çağlarda bile bu özellikleriyle dikkat çeken 7 enerjisine sahip olanlar filozof ya da din adamı olarak yetiştirmek üzere çocukluk dönemlerinden eğitime alınırmış. Hatta bu derinleşmeleri onları spritüal çalışmalarda da öne çıkartırmış.

Kendinize Has Bir Tarzınız ,Güçlü Bir Auranız Var

Ayrıca kendinize has bir tarzınız söz konusudur. Bu nedenle otoriteyi kabul etmez, bir anlamda kendinizi otorite olarak kabul ettirene kadar o alanda ilerlemek istiyorsanız o konunun uzmanı olursunuz. 

Diğer insanların kolayca hissedebilecekleri bir güç auranız vardır. Varoluşunuzun manyetik bir çekiciliği bulunmaktadır. Doğuştan birer lider olmanızın dışında özellikle teoloji ve eğlence alanında asla herkesin gittiği yoldan gitmeyen, daha az seçilmiş yolda yürüyen bir tarzınız vardır. 

7 Eşittir Mahremiyet

En önemlisi kesinlikle mahremiyettir. Başkalarının hayatlarının ayrıntılarını araştırmanın nasıl nazik olmadığını düşünüyorsanız aynı şekilde kesinlikle kendi hayatınızın ayrıntıları hakkında da konuşmayı sevmezsiniz. Hatta özel hayatınızın işgal edilmesine ilişkin büyük bir korkunuz bile oluşabilir. Bunun nedeni gizleyecek bir şeylerinizin olması değil de sıradan insanların önemsemedikleri küçük ayrıntıların dahi sizin için kutsal oluşudur.

Su elementiyiz,  Duygusalız…

Duyarlılığınız ön safhalarda yarışırcasına varlığını sürdürür. Bir 7 olarak su elementi oluşunuzdan hem duyarlı hem de romantik olan siz temmuz doğumluların ince ayrıntılara takılacağını da göz önüne alarak güzel, anlamlı hediyeler almak ve özel günleri unutmamak çok isabetli olacaktır.

Ortamına göre dışarıdan soğuk nevale diye tanımlayabileceğimiz sizlerin aslında kendinize korurcasına bir fanusa saklanmış olduğunu söylememiz çok da abest sayılmaz sanırım.  Çok hassas hatta duygusallık olarak çok minnoş olan sizler kendinizle o kadar meşgulsünüzdür ki bundan ötürü yaşadığınız çekingenliğin ördüğü duvarları aşmak hayatınızda var olanlar için sadece bir güven meselesidir. O zaman ruhunuzdaki incileri saklamayacak ve kendinizi olduğu gibi yansıtacaksınız. Bu nedenle aslında bir kedinin ruhunu taşırcasına davranırsınız. Yeter ki konu olunca da güvenebileceğiniz, kalbinizin anahtarını teslim edebileceğiniz biri çıksın karşınıza.

Okumak, kendini geliştirmek, araştırmak, kimseye benzemeyen bir tarzla var olmak ve bir işin kesinlikle uzmanı olabilmek… İşte bir 7‘nin kısa bir özeti olarak karşımızda olan sizlerin özünde nasıl romantik olduğunu, etliye sütlüye karışmadığını özümserken yeri gelince de dikenlerinizi hiç kimsenin gözünün yaşına bakmadan ok gibi fırlatacak olmaya hazır olduğunuzu da unutmamak gerekir. 

Çünkü 7 için intikam duygusu beslenebilecek bir kaynaktır. Hele ki toplum içinde eleştirilmeyi, utandırılmayı hiç sevmeyen siz 7'ler için bu durum  kendi kabuğuna çekilip herkesten uzaklaşmaya sebep olacaktır. ” Dönüşü muhteşem oldu!” dedirtecek bir edayla yeri geldiğinde intikamını alacak olması hiç şüphesiz sizler için kaçınılmaz bir sondur.

Kurgusal Bir Yaşam , Adanmışlık , Güçlü Bir Hafıza…

Herhangi bir konuyla ilgilenirken adeta adanmışlık duygularla hareket etmeniz tüm detaylara olan ilgilinizle sıra dışı üretimleriniz dikkat çekebilir. Bununla beraber olaylara olan bakış açınız diğerlerine göre farklıdır ve siz endişeli yaklaşımlar içinde olma ya da negatif düşünceye yönelme eğiliminizden ötürü kurgusal bir yaşam sürersiniz.

Bütün dikenlerinize, yaşanılanları kronolojik olarak hafızanızda biriktirmenize rağmen oldukça zeki, analitik ve hassas olan siz temmuz ayı doğumlular;  sanki bu dünyaya ait değilmişçesine davranıyor oluşunuz ya da eski çağlardan gelme gibi davranışınız ruhunuzdaki aristokrat esintilerden kaynaklanır.

Sizler daha az endişelenir, daha az kurgu yapar, kabuğunuzu daha çok kırmayı başarabilirseniz çok daha iyi iletişim kuracak ve  insanlarla daha çok yakınlaşabileceksiniz. Yumuşak kalbinizi ancak siz izin verirseniz kırabileceklerini unutmayın ve intikam için ruhunuzu kavurmayın.

Yazar

Numerolog, turizmci, işletmeci, tasarımcı, güzellik uzmanı, anne, seven ve sevilen bir eş ve daha niceleri... Elimde olsa acaba daha neleri sığdırmaya çalışırdım şu hayatıma bilmiyorum. Hayatın bazı dönemler hızımı kesmek istercesine "hele bir dur" diye kulağıma fısıldadığını biliyorum ama. Hepimiz bir çok sıfatlar elde ederiz bu zaten en kolay olan kısım bence ancak önemli olan hangi sıfatları içselleştirebildiğimizdir. Ben bir numerolog olana kadar anne ve bir eş olmanın dışında sanırım hiç bir sıfatta kendimi tanımlayamadım. Yıllarca hayat amacını soran biri olarak "neresi benim yerim ve nerde ben yabancıyım ayırt edemedim" diyebilirim. Ta ki kendimi bildim bileli rakamlarla oyun oynarcasına bir totem niteliğinde birbiriyle toplama çıkarma işlemlerimle yeni formüllerimi bir oyuna çevirmemin bir anlamı olduğunu numerolojiyle tanıştığım ilk gün anladığım o ana kadar… Ben gördüğünüz her plakaya duyduğunuz, her doğum tarihine ya da gözünüze çarpan her sayıya sizin baktığınız gözle bakamıyordum. Onları görmeden geçemeyen, onları birbiriyle ilişkilendiren küçük bir kızdım. Bu yaptığımı ne ben kendim anlamlandırabiliyordum ne de birinin beni bu konuda anlayacağını düşünüp yaptığımı dillendiriyordum. O zamanlar ne yaptığımı bilmemenin hezimeti içerisindeydim zaten belki bugünkü bilincim olsa bilen birine neden bunu yapıyorum diye sorardım. Çocuk aklımla sayıları sevdiğimi bildiğim için matematiğimi kuvvetlendiriyorum gibi bir açıklama yapabilirdim ancak sorana. O gün anladım… Çok sevdiğim dostum bir gün "bak senin kalemine göre bir şey buldum" diye bir siteyi gönderdiğinde neyin cevabını bulacağımı bilmiyordum henüz. Ve işin içine girmeye başladığımda ve girdikçe "aaa bu neymiş ki, aaa bu nasıl oluyormuş, peki bunun anlamı neymiş?" derken deli gibi araştırma yapmaya başladığımı fark edince anladım ki bulduğum şey yıllardır anlamlandıramadığım şeyin cevaplarını içeriyordu. Bu konunun bana gönderilmesi inanın tesadüf değildi. Beklemekte olan zamanı gelmiş amacımın artık beni bul diye kapımı usulca çalışıydı. O günden beri "öğrendim, tamamdır, buldum" diye kenara çekilemiyorum. Çünkü biliyorum içimdeki o ses "dahası dahası var" diye haykırıyor. Bu nedendir ki hayatım boyunca belki de öğrencisi olacağım ve olmaktan da hiç bıkmayacağım bir kadim ilmin peşindeyim ve o gördüğüm mağaradaki küçük ışık huzmesinin peşine düşmüş gibi sürekli ilerliyorum o ışığa. Çünkü biliyorum ki dahası dahası ve dahası her zaman var çünkü bir sayısal düzen içerisinde kurulu olan bu evrenin sayılarıyla ötesine uzanacak bir köprümüz var ve dahasına ulaşmam nasıl mümkün? Belki de hep beraber şahit olacağız. Son olarak küçük bir dip not geçmek istiyorum. Yazımın başında daha sıfat sayamadığım, bir çok yapabilirliğimin başında gelen yazma içgüdümün ve bunun üzerine inşa ettiğim hayallerimin gerçekleşmesinde öncülük edecek Womanlogy Ailesi'ne seve seve hoş buldum demek istiyorum☺

Bir Yorum Yaz