Pandemi nedeniyle bu yıl diğer yıllardan farklı olarak yılbaşı kutlamalarımızı evde yapmak durumundayız. Bu yüzden abartılı olmayan fakat kendinizi de ışıl ışıl hissedeceğiniz bir için hazırlıklarınızı yapabilirsiniz.

Bu yılbaşında iddialı göz ve ten makyajı, kırmızı rujlar yerine daha pratik ve renkli makyajlar yapabilirsiniz. Böylece ev ortamına uygun daha masum ve abartıdan uzak bir görünüme kavuşabilirsiniz.

yılbaşı makyajında size iki farklı seçenek öneriyorum: 

İlk Önerim: Hafif bir ten makyajı

Kaşlar doğal bir şekilde doldurulduktan sonra istediğiniz renkte mavi, kırmızı, sarı, yeşil gibi renklerde jilet gibi çekilmiş bir eyelinerdan sonra göz makyajınızı kirpikle tamamlayabilirsiniz. Ufak dokunuşlarla biraz sıra dışı olarak yeni bir yıla girerken görünümünüze katabilirsiniz.

Pembe tonlarda allık, ışıltılı görüntü için likit bir highlighter uygulayabilirsiniz. Son olarak çarpıcı dudaklar için makyajınıza uygun lipgloss uygulayarak makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

İkinci Önerim: Keyifli, romantik bir

Canlı ve ışıltılı görünmek istiyorsanız toprak tonlarında bir far kullanarak gözlerinizi siyah bir göz kalemiyle çerçeveleyip bol maskara uygulayabilirsiniz.  Yanaklarınıza şeftali tonlarında ışıltılı bir allık sürebilirsiniz. Son olarak nude tonlarında dudak kalemi ile dudak çevrenizi belirginleştirip saten bitişli bir ruj uygulayıp muhteşem görünümlü bir makyaj elde edebilirsiniz.

 

Bir Yorum Yaz