Kıyafetlerde görmeye alışkın olduğumuz geometrik desen modası şimdi evlerde. Düz renkli eşyaların adeta tamamlayıcısı haline gelen   kilimler, minderler, duvar kağıtları, perdeler ve daha pek çok eşyada kendini gösteriyor.  Sizler için araştırdığımız bu güzel örnekleri incelemeye ne dersiniz?

  • Minderler : İster klasik ister kanepelerin tamamlayıcısı minderler olmazsa olmazlardan. Renk uyumuna dikkat.

  • Perdeler : Düz perdelere şimdilik elveda ! Geometrik desenli perdeler ile odanıza hava katmak çok basit. Mutfak perdenizi geometrik desen seçmek, yemek yapmanıza zevkle eşlik edecek 🙂
  • Duvar Kağıtları : Tüm bakış açınızı değiştirecek bir  değişiklik yapmak istiyorsanız bu kesinlikle duvar kağıtları olmalı. İster siyah beyaz ister rengarenk. Seçim serbest !

 

  • Kilimler : Geometrik desenli kilimler belki de en yaygın olanı. Çok kolay temin edebileceğiniz bu kilimleri spor mobilyalarınız ile daha rahat  dekore edebilirsiniz.

  • Zeminler : Biraz daha cesur adımlar atmayı sevenlerdenseniz, zeminlerde geometrik desenlere şans vermek tam size göre bir adım. İddialı kişiler için zemin değişikliği evinize güçlü bir dokunuş olacaktır.

  • Tablolar : Değişiklik yapma konusunda biraz daha çekingenseniz size çok daha basit bir önerimiz var : Tablolar. İster kare temalı, ister üçgen , isterseniz de dikdörtgen bileşenlerden oluşan bu tablolar ile hem evinize canlılık katmak, hem de modaya uymak oldukça kolay.

Geometrik desenleri kullanırken aşırılıktan kaçınmaya dikkat edilmelidir çünkü kalabalık görünüm göz yoran bir etkiye sebep olur bu yüzden odanın diğer kısımları daha sade renk tonlarında seçebilir ve odanın içerisinde daha az eşya bulundurabilirsiniz. Böylece geometrik desenlerin canlılığını daha iyi hissetmek mümkün olacaktır.

Seçimlerde bol şans 🙂

 

 

Yazar

"Ayrıcalığın : Kadın Olmak"

Bir Yorum Yaz