Belirlediği trendlerle dünya saç modasının yaratıcısı konumundaki ünlü marka Schwarzkopf Professional, yeni Essential Looks koleksiyonu The VivID ile 2020 sonbaharına sıra dışı ve yaratıcı bir ruh katıyor. Essential Looks'un ‘ın emeği' olarak tanımlanan bu seneki The VivID koleksiyonu; podyumlardan, sosyal medyadan ve Schwarzkopf Professional'ın yaratıcı topluluğundan aldığı ilham ile 3 ana trend oluşturuyor. Bu trendler; Once Upon A Time, Everyday Decadence ve Dark Romance.

Saçlarda Nostalji; Once Upon a Time

Essential Looks'un The VivID koleksiyonundaki Once Upon a Time trendi, geçmişin ve geleceğin hikayesini harmanlayarak bir nostalji oluşturuyor. Bu hafif nostalji ile rüya gibi ve şeritler zahmetsiz saçlar arasında dağılıyor. Bu renklendirme tekniği ile kendini ifade etmek isteyen bireyler için dünya griden görkemli bir hale dönüşüyor.

Saçlarınla Özgürleş: Everyday Decadence

Tamamen oversize silüetler, lüks bitişler, parlak detayların pastel ve modern görünüm ile evrilmesinden ortaya çıkan Everyday Decadence trendi, bize sürekli takip etmenin sıkıcı olduğunu ve bu çağda olmak istediğimiz kişi olmakta özgür olduğumuzu hatırlatıyor. Bu trend, geçmişten ilham alıyor. Göz alıcı ve korkusuzca, herkesin istediği gibi olmakta özgürleştiği bir yaratırken, geçmişin etiketlerini de önemsemiyor.

Büyülü ve Gizemli – Dark Romance

Essential Looks'un Dark Romance trendi, kırılganlıkta güç, abartıda zenginlik, şeffaflıkta gizem ve her şeyde güzellik ile büyülü bir dünya oluşturuyor. Kısmen paranormal, kısmen romantik olan bu trend, katmanlarıyla herkesi büyüleyen isyankar bir hava yaratıyor.

HyperFocal: 0
Yazar

"Ayrıcalığın : Kadın Olmak"

Bir Yorum Yaz