Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinin akreditasyonu ile eğitimler veren Kişisel Gelişim Dersleri Eğitmeni Sevgi Keleş'in uzun süren çalışmalarının eseri olan “Sevgi Ötesi Enerji” isimli kitabı Ceres Yayınlarından çıktı. Kişilerin kendileri olma yolculuğunda rehber niteliğinde olan kitap; kendimizi sevmenin, affetmenin mucize gücünü anlatıyor ve değersizlik, yetersizlik, sevgisizlik, duygularıyla baş etmenin ip uçlarını veriyor.

      ‘Sevgi Ötesi Enerji' kitabı, affetmenin ve geride bırakmanın huzurunu okurlarına yaşatmak ve okurların hayatlarında olumsuz etki bırakan durum ve duygularını aşmalarına yardımcı olmak için meditasyon önerileri ve küçük egzersizler içerecek şekilde hazırlandı.

Yazar bu kitabında ikili ilişkilerde yaşanan problemlere ve çözüm önerilerine, istenen yaşamı oluşturabilmek için izlenebilecek yol önerilerine, güvensizliğin kaynakları ve sonuçlarına, geçmişin kaygıları ve geleceğin endişelerinden uzaklaşıp anda nasıl kalınabileceğine değinerek; pozitif bir yaşam için kişisel ve mesleki tecrübelerini aktardı.

113 gönüllü kişi ile yapılan çalışmalar sonrasında gerçek yaşam örnekleri ve gündelik hayatın dinamiklerinden kesitler de içeren kitap; sevginin değiştirme ve dönüştürme gücünü gözler önüne serecek nitelikte.

Yazar

"Ayrıcalığın : Kadın Olmak"

Bir Yorum Yaz