Yüzyıllardır insanoğlu, kendini hayata bağlayan şeyin UMUT olduğuna inandı. Yeni yıldan, yeni yaştan, bir sonraki andan umut ettik. Umutları şekillendirdik, hayallere dönüştürdük… Bunda bir yanlışlık yok elbette. Zira umut,  besleyici ve destekleyici bir olgu. Burada hassas olan nokta, umudun GELECEK ile ilgili olması ve gücün varlıktan başka bir şeye, başka bir kişiye, başka bir zamana verilmesi….
Ya umut etmek yerine seçim yapsaydık?
Ya her an seçim özgürlüğümüz olduğuna güvenseydik?
Ya biz taleplerimizi gelecekten bu ana çekebilecek gücümüzü fark etseydik?
Evrenin her molekülü bizim için çalışmaya can atarken, biz seçim yapmaktan kaçmak için daha kaç kez söyleyebiliriz kendimize? Daha fazla şikayet alanında kalmaya ısrarımız neyi çözebilir yaşamımızda? Ve bugüne dek neyi çözdü?
Umut, anda gülümsetebilir. Seçim ise anda netliktir.
Umut sizi geleceğe bağlar ancak bir anlığına..
Seçim ise sizi An'a bağlar tüm sonsuzluk boyunca.
Oldukça sıkı bir 2020 geçirdi tüm dünya.. Geçsin, bitsin, gitsin diyerek bu yılı kaç anınızı seçimsiz geçirdiniz?
Şimdi, 'e günler kala tüm umutları ona yüklüyoruz..
Ya yılların, günlerin, yaşların bir önemi yoksa?
Ya tüm sihir sadece SEÇİM ise?
Yeni bir yıl değil, yeni bir yaş değil, seçeceğiniz YENİ BİR YOL ise mucize?
Ya o mucize SİZSENİZ?
Neyi seçiyorsunuz?
Mutlu yıllar
Yazar

Baise Banu Erçetin... Bu realitede 50 yaşında.. Doğayı ve dizayn etmeyi çok sevdiği için Peyzaj Mimarlığı okudu. Küçük yaşlardan beri yazmayı, çizmeyi, yaratıcılığın bir çok alanını sevdi, yaptı. 200’ün üzerinde şiiri ve çokça blog yazıları var. Hep daha ötesini, daha farklısını aradığı için kendi mesleğini bırakıp Medya dünyasına geçti. 20 yıl reklam satış konusunda yöneticilik yaptıktan sonra, kendi varlığını daha çok keşfetmeyi seçti. 2016’dan bu yana Access Consciousness (Bilince Erişim) araçlarının uygulayıcısı ve kolaylaştırıcısı olarak hayatı kolaylaştırmak için seanslar, seminerler ve sertifikalı eğitimler vermekte.. Kendisiyle mutlu ve daima soruyor: Bundan daha iyi nasıl olur?

Bir Yorum Yaz