Bazı kitaplar okuyucuya yalnızca keyifli zaman sunarken, bazıları ise farklı bakış açıları sağlayarak ufkunuzu açar. Sizi bir adım öne taşıyacak, hayatınızda fark yaratacak 5 kitap önerimiz burada :

İkigai : Japonların uzun ve mutlu yaşam sırrı olarak tüm Dünya' ya ün salan “İkigai” sayesinde daha mutlu ve daha uzun bir hayat kurmak bizim elimizde. Mutlu yaşamak, Japonya'nın Okinawa şehrinde bir yaşam biçimine dönüşmüş. Siz de bu yaşam biçimini seçmek isterseniz, bu kitabı, okuma listenizde ön sıralara alın deriz. Kendi ikigainizi bulmanız için kendinize sormanız gereken sorular kitabın iç sayfalarında sizi bekliyor. 

Secret : Hayatınızı değiştirmeye hazır mısınız? Bu gizemli kitap, sizin istediklerinize sahip olabilmenizin aslında zor olmadığını anlatıyor. “Çekim Yasası” ile bunu başarmak tamamen sizin elinizde. Kısacası, duygu ve düşüncelerinizi değiştirin ve hayatınıza yansıyan farkı görün. 

Küçük Prens : Görünüş itibariyle küçük yazılmış gibi dursa da yetişkinlere hitaben etkili mesajlar gönderen bu kitabı okurken dünyayı ve kendinizi sorgulayacaksınız. İnsanların yaşlandıkça insanlıktan nasıl uzaklaştığını vurgulayan kitap, okuyucuya adeta insanlık dersi veriyor. “İnsan ancak yüreğiyle baktığı zaman doğruyu görebilir.”

Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı : Hedefleriniz ne kadar büyük olursa olsun, alışkanlıklarınızı değiştirerek onlara ulaşabilirsiniz. Etkili insanların hayat tarzına getirdiği 7 alışkanlık ise kitabın içinde sizi bekliyor. Harika değişiklikler için hazır olun ve harekete geçin.

Her Şey Seninle Başlar : Mümin Sekman tarafından kaleme alınan “Her Şey Seninle Başlar” kitabı kişisel kurtuluş savaşınızı anlatıyor. “Sende sandığından çok daha fazlası var.” “Başkaları yapabildiyse sen de yaparsın” gibi cümleler ile size içinizdeki potansiyeli ortaya çıkarmaya yardımcı olan bu mucizevi kitabı kendinize iyilik yapmak istiyorsanız mutlaka okuyun. Çünkü her şey sizinle başlar.

Yazar

"Ayrıcalığın : Kadın Olmak"

Bir Yorum Yaz