Ünlü oyuncular Tamer Karadağlı, Volkan Severcan ve Zeyno Günenç‘in başrollerini paylaştığı ‘İkinin Biri'  oyunu, 19 Eylül Cumartesi günü saat 20:30 ve 20 Eylül Pazar günü saat 18:00'da Trump Sahne'de tiyatro severlerle buluşuyor.

Volkan ve Bora Severcan kardeşlerin kurucusu olduğu Tiyatro Sahnekarlar'ın dev kadrolu oyunu, bakan yardımcısının eşiyle birlikte kaldığı otelde bakanlıktaki sekreter ile yaptığı kaçamağını; özel kalem müdürü, otel çalışanları ve beklenmedik misafirlerin dahil olmasıyla yaşanan karmaşayı komik bir dille anlatıyor. Oyunun kadrosunda; Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Sefa Zengin, Esra Sönmezer, Bora Severcan, Haluk Özenç, Deniz Bice, Hacı Ali Açıkgöz ve Zuhal Yalçın yer alıyor.

Trump Sahnekontrollü sosyal hayata geçiş kapsamında COVİD-19'a karşı tüm önlem ve tedbirlerini almış olarak kapılarını açıyor. Yüzde 100 taze hava ile iklimlendirilen 500 kişilik Trump Sahne'de seyirciler, birer sıra atlayıp üçer koltuk boş bırakarak oyunu izleyecekler. Girerken ateşleri ölçülecek olan izleyiciler, sürekli dezenfekte edilen salonda müzikali maskeli olarak izleyecek.

Yazar

"Ayrıcalığın : Kadın Olmak"

Bir Yorum Yaz