Martı Kitap Kulübü, 12 yıldır İstanbul Oyuncak Müzesinde gerçekleştirdiği edebiyat severlerin buluşma yeri olan “Kitap ile Sohbet” etkinliğini tüm Türkiye genelinde gerçekleştiriyor. Bu sezon nedeniyle online olarak gerçekleşecek çalışmalar Martı Kitap Kulübü kurucusu Yasemin Sungur liderliğinde 6 Ekim Salı gününden itibaren başlıyor.

Kitap okumayı, sevdiği yazarlar ve onların kitapları hakkında konuşmayı sevenlerin katıldığı bir etkinlik olan “Kitap ile Sohbet”, edebiyat tutkunlarına, iyi bir okur olmak isteyenlere ve yazmakla ilgili seçimleri olan herkese açık olan buluşmalardan oluşuyor.

Kitap ile Sohbet'e ek olarak ayda bir kez gerçekleşecek olan “Yazar ile Sohbet” buluşmalarında ise seçilen ve katılımcılar tarafından okunan kitabın yazarı araştırılıyor. Yazarın hayatı, eserleri, dünya görüşü, yazarken etkilendiği durumlar ve yaşadığı dönem hakkında genel bir bilgi sahibi olmaya yönelik çalışmalar gerçekleşiyor.

Herkesin katılımına açık olan ve her hafta 11.00 – 13.30 ve 20.00 – 22.30 saatlerinde online gerçekleşecek “Kitap ile Sohbet” buluşmalarında bibliyoterapi, yaratıcı okuma, yaratıcı drama ve iletişim becerileri tekniklerinden yararlanılıyor.

Bu sezon özellikle Kurtlarla Koşan Kadınlar kitabıyla sohbet tüm sezon devam edecek.

Yazar

"Ayrıcalığın : Kadın Olmak"

Bir Yorum Yaz