Vedik Astroloji Danışmanı  Gizem Beder yılını tüm burçlar için inceledi ve yorumladı.  İşte  Vedik Astrolojiye göre  Yükselen Balık Burçlarının 2021 analizi:

Hayatımızdan iyisiyle kötüsüyle bir 2020 geçti. Herkesin kabus olarak nitelendirdiği aslında büyük resmi görebilmemiz için yaşadığımız felaketler bizi farklı bir düzene geçirmek için hazırladı. 2021 ise geçtiğimiz yılın tekrarı olup, bizi 2023 yılına hazırlamaya devam edecek.  Dünya var olduğundan beri iyi-kötü savaşı başlamıştı. Buradaki en önemli husus dünyayı sevginin, umudun, bilincin ve aklın kurtaracağını unutmamak.  Vedik astroloji olarak yükselen ve ay burçlarınızı baz alıp 2021'i sizler için yorumladım.

Gizem Beder

YÜKSELEN BALIK BURÇLARININ 2021 YILI YORUMU

2021'e girer girmez özellikle çalışma hayatı olan Balık Burçlarının yüzü gülmeye başlayabilir. Yeni yatırımlar, mali artışlar, terfi alma gibi konular Nisan ayına kadar gündeminizde olacak. Bu şanslı süreçler sizde geçtiğimiz yıl başlamıştı aslında.
Fakat Nisandan sonra maddi anlamda çok çok temkinli olmanız gereken dönemler başlıyor ve bu Eylül ayına kadar devam edecek gibi duruyor. Risk alma durumlarına karşı dikkatli olmakta yarar var.

Aile hayatınız genel anlamda olumlu açılar alıyor. Gayet mutlu ve keyifli günler geçireceksiniz. Sağlık durumu kötü olan bir aile üyesinin iyileşmesi sizi çok mutlu edebilir.

Seyahat planları olanlar Mayıs – Eylül arası ertelemek zorunda kalabilirler.
Evli olanlar, Ocak-Şubat-Mart aylarında daha huzurlu hissedecekler fakat özellikle Haziran-Temmuz ve Eylül-Kasım ayları arasında bir takım tartışmalar , anlaşmazlıklar çıkabilir. Önemli olan yapıcı olmaktır.

İlişkisi olmayan Balık burçları Nisan'a kadar şans sizinle. Ama eğer sağlam bir ilişkiye başlayamadıysanız sakın üzülmeyin Aralık ayı sizin için en bomba ay 🙂 Hem de öyle harika bir ay ki , hayallerinizin aniden gerçekleşmesi tansiyonunuzu yükseltebilir. 🙂

Sağlık Açısından ; düşüşte olduğunuz dönemlerde zihniniz sizi yorabilir. Uzun zamandır düzelmesini beklediğiniz rahatsızlığınız düzelebilir. Kasım ayından sonra sağlığınıza daha çok özen göstermelisiniz.

Biz sizin hayal gücünüzün zenginliğine aşığız Balıklar 🙂

Çok mutlu bir yıl geçirmeniz dileklerimle,

Instagram: @gizemle_vedik

 

Yazar

"Ayrıcalığın : Kadın Olmak"

Bir Yorum Yaz