Ekranların sevilen sunucusu Didar Üstün , süreci ve yeni projeleri ile öne çıkmaya devam ediyor. Kendisi geçtiğimiz yıllarda da başarılı bir çok projede yer alırken bu yıl iki yeni TV programı birden yaparak ekranlara güçlü bir dönüş yaptı. 

İsmini başarılı projelerde sıkça duyduğumuz Sunucu ve Moderatör Didar Üstün, bu yıl ekranlara Woman TV'de yayınlanan iki yeni programla döndü.  Kadınların severek izlediği Woman TV'de “Bebeğimi Büyütürken” ve “Davetsiz Misafir” adlı iki programın sunuculuğunu yapan Didar Üstün alanında uzman bir çok konuk ile bir araya geliyor. Her Pazar saat 09.00'da Woman TV ekranlarında izleyebileceğiniz, rehber niteliğinde hazırlanan “Bebeğimi Büyütürken” programında bebeklerin erken dönemde ihtiyaçları, anne çocuk ilişkisi, annelerin ile merak etiği konular, , ve aileleri ilgilendiren bir çok konu gündeme alınıyor. Didar Üstün'ün kendi annelik sürecinden tecrübelerine de değinilen, kızı Sarah ile olan örnek ilişkisinden de kesitler verilen programda, izleyiciye hem samimi hem de destekleyici bilgiler sunuluyor.

Her Cumartesi saat 14.00'te Woman TV'de yayınlanan “Davetsiz Misafir” programında ise alanında ünlü bir çok kişinin gündelik yaşamları, aile ilişkileri ve mesleki gelişim süreçleri aktarılarak izleyiciye hayranı oldukları kişileri doğal ev hallerinde dinleme fırsatı veriyor.

Didar Üstün Karnaval Medya Group kanalı olan Baby Joy'da “Sosyal Medya Anneleri” adlı programı hazırlayıp sunmaya ve köşe yazarlığı yapmaya da devam etmektedir.

 

 

 

Yazar

"Ayrıcalığın : Kadın Olmak"

Bir Yorum Yaz